Håndtering, bruk og tekniske detaljer
Isdispenser
Med dette konseptet får du en innovativ og salgsfremmende løsning. Maskinen er enkel å rengjøre og har ingen vedlikeholdskostnader. One-Shot konseptet gir deg null svinn, full kalkylekontroll og god inntjening.

Isdispenser
Med dette konseptet får du en innovativ og salgsfremmende løsning. Maskinen er enkel å rengjøre og har ingen vedlikeholdskostnader. One Shot konseptet gir deg null svinn, full kalkylekontroll og god inntjening.


Rengjøring
- Ingen kontakt mellom produkt og maskin
- Lett å rengjøre
- Kapselskuff og dryppskål fjernes enkelt og vaskes i oppvaskmaskin
- Maskinen har en glatt overflate og ingen skarpe kanter, noe som gjør at den er enkel å holde ren
- Selve isdispenseren vaskes med mildt såpevann og tørkes deretter med en ren og tørr klut

Rengjøring
- Ingen kontakt mellom produkt og maskin
- Lett å rengjøre
- Kapselskuff og dryppskål fjernes enkelt og vaskes i oppvaskmaskin
- Maskinen har en glatt overflate og ingen skarpe kanter, noe som gjør at den er enkel å holde ren
- Selve isdispenseren vaskes med mildt såpevann og tørkes deretter med en ren og tørr klut

Rengjøring
- Ingen kontakt mellom produkt og maskin
- Lett å rengjøre
- Kapselskuff og dryppskål fjernes enkelt og vaskes i oppvaskmaskin
- Maskinen har en glatt overflate og ingen skarpe kanter, noe som gjør at den er enkel å holde ren
- Selve isdispenseren vaskes med mildt såpevann og tørkes deretter med en ren og tørr klut
Matsikkerhet
Isdispenseren
- Lukket system
- IFS-sertifisert produksjon
- Meget lavt strømforbruk
Iskrem/frozen yoghurt/sorbet
- 2 års holdbarhet ved lagringstemperatur på -22ºC eller kaldere
- 2 måneders holdbarhet ved lagring i temperert fryseskap -14ºC/-16ºC
- Serveringstemperatur -14ºC
- Hver individuelle porsjon er forseglet frem til bruk
- Porsjonskapsler gir alltid riktig mengde og null svinn
- FSSC 22000 sertifisert produksjon (inkludert ISO 22000:2005) ISO/TS 22002-1

Matsikkerhet
Isdispenseren
- Lukket system
- IFS-sertifisert produksjon
- Meget lavt strømforbruk
Iskrem/frozen yoghurt/sorbet
- 2 års holdbarhet ved lagringstemperatur på -22ºC eller kaldere
- 2 måneders holdbarhet ved lagring i temperert fryseskap -14ºC/-16ºC
- Serveringstemperatur -14ºC
- Hver individuelle porsjon er forseglet frem til bruk
- Porsjonskapsler gir alltid riktig mengde og null svinn
- FSSC 22000 sertifisert produksjon (inkludert ISO 22000:2005) ISO/TS 22002-1
Matsikkerhet
Isdispenseren
- Lukket system
- IFS-sertifisert produksjon
- Meget lavt strømforbruk
Iskrem/frozen yoghurt/sorbet
- 2 års holdbarhet ved lagringstemperatur på -22ºC eller kaldere
- 6 måneders holdbarhet ved lagring i temperert fryseskap -14ºC/-16ºC
- Serveringstemperatur -14ºC/
- Hver individuelle porsjon er forseglet frem til bruk
- Porsjonskapsler gir alltid riktig mengde og null svinn
- FSSC 22000 sertifisert produksjon (inkludert ISO 22000:2005) ISO/TS 22002-1