Isdispenser2018-07-05T13:03:15+00:00

Håndtering, bruk og tekniske detaljer

Isdispenser

Med dette konseptet får du en innovativ og salgsfremmende løsning. Maskinen er enkel å rengjøre og har ingen vedlikeholdskostnader. One-Shot konseptet gir deg null svinn, full kalkylekontroll og god inntjening.

Les mer i vår brosjyre

Isdispenser

Med dette konseptet får du en innovativ og salgsfremmende løsning. Maskinen er enkel å rengjøre og har ingen vedlikeholdskostnader. One Shot konseptet gir deg null svinn, full kalkylekontroll og god inntjening.

Les mer i vår brosjyre

Rengjøring

  • Ingen kontakt mellom produkt og maskin
  • Lett å rengjøre
  • Kapselskuff og dryppskål fjernes enkelt og vaskes i oppvaskmaskin
  • Maskinen har en glatt overflate og ingen skarpe kanter, noe som gjør at den er enkel å holde ren
  • Selve isdispenseren vaskes med mildt såpevann og tørkes deretter med en ren og tørr klut 

Rengjøring

  • Ingen kontakt mellom produkt og maskin
  • Lett å rengjøre
  • Kapselskuff og dryppskål fjernes enkelt og vaskes i oppvaskmaskin
  • Maskinen har en glatt overflate og ingen skarpe kanter, noe som gjør at den er enkel å holde ren
  • Selve isdispenseren vaskes med mildt såpevann og tørkes deretter med en ren og tørr klut 

Rengjøring

  • Ingen kontakt mellom produkt og maskin
  • Lett å rengjøre
  • Kapselskuff og dryppskål fjernes enkelt og vaskes i oppvaskmaskin
  • Maskinen har en glatt overflate og ingen skarpe kanter, noe som gjør at den er enkel å holde ren
  • Selve isdispenseren vaskes med mildt såpevann og tørkes deretter med en ren og tørr klut 

Matsikkerhet

Isdispenseren

  • Lukket system 
  • IFS-sertifisert produksjon
  • Meget lavt strømforbruk 

Iskrem/frozen yoghurt/sorbet

  • 2 års holdbarhet ved lagringstemperatur på -22ºC eller kaldere
  • 2 måneders holdbarhet ved lagring i temperert fryseskap -14ºC/-16ºC
  • Serveringstemperatur -14ºC/-16ºC
  • Hver individuelle porsjon er forseglet frem til bruk
  • Porsjonskapsler gir alltid riktig mengde og null svinn
  • FSSC 22000 sertifisert produksjon (inkludert ISO 22000:2005) ISO/TS 22002-1

Matsikkerhet

Isdispenseren

  • Lukket system 
  • IFS-sertifisert produksjon
  • Meget lavt strømforbruk 

Iskrem/frozen yoghurt/sorbet

  • 2 års holdbarhet ved lagringstemperatur på -22ºC eller kaldere
  • 2 måneders holdbarhet ved lagring i temperert fryseskap -14ºC/-16ºC
  • Serveringstemperatur -14ºC/-16ºC
  • Hver individuelle porsjon er forseglet frem til bruk
  • Porsjonskapsler gir alltid riktig mengde og null svinn
  • FSSC 22000 sertifisert produksjon (inkludert ISO 22000:2005) ISO/TS 22002-1

Matsikkerhet

Isdispenseren

  • Lukket system 
  • IFS-sertifisert produksjon
  • Meget lavt strømforbruk 

Iskrem/frozen yoghurt/sorbet

  • 2 års holdbarhet ved lagringstemperatur på -22ºC eller kaldere
  • 6 måneders holdbarhet ved lagring i temperert fryseskap -14ºC/-16ºC
  • Serveringstemperatur -14ºC/-16ºC
  • Hver individuelle porsjon er forseglet frem til bruk
  • Porsjonskapsler gir alltid riktig mengde og null svinn
  • FSSC 22000 sertifisert produksjon (inkludert ISO 22000:2005) ISO/TS 22002-1

Lett å lære, enkel å bruke!