Historien om IlPrimo2017-09-05T12:50:29+00:00

Italiensk lidenskap for iskrem

Historien

La Venezia som produserer vår IlPrimo iskrem, frozen yoghurt og sorbet er en tradisjonsrik bedrift som har produsert iskrem og dessertprodukter siden 1938.

Selskapet har sine røtter i Nederland, men det var med to italienske gründere det hele startet. Mange års erfaring, råvarer av høyeste kvalitet, nøye utprøvde oppskrifter og moderne produksjonsutstyr gir iskremen den nydelige smaken bedriften er så stolt av!

Historien

La Venezia som produserer vår IlPrimo iskrem, frozen yoghurt og sorbet er en tradisjonsrik bedrift som har produsert iskrem og dessertprodukter siden 1938.

Selskapet har sine røtter i Nederland, men det var med to italienske gründere det hele startet. Mange års erfaring, råvarer av høyeste kvalitet, nøye utprøvde oppskrifter og moderne produksjonsutstyr gir iskremen den nydelige smaken bedriften er så stolt av!

Historien

La Venezia som produserer vår IlPrimo iskrem, frozen yoghurt og sorbet er en tradisjonsrik bedrift som har produsert iskrem og dessertprodukter siden 1938.

Selskapet har sine røtter i Nederland, men det var med to italienske gründere det hele startet. Mange års erfaring, råvarer av høyeste kvalitet, nøye utprøvde oppskrifter og moderne produksjonsutstyr gir iskremen den nydelige smaken bedriften er så stolt av!

Iskrem i kapsler produseres eksklusivt for One-Shot!

La Venezia gikk fra å selge IlPrimo iskrem fra et vindu i et privat hus og fra tre iskremvogner rett etter andre verdenskrig, til å åpne iskremsalonger og selge fra isbiler på 60-tallet. Bedriften utvidet stadig sin virksomhet, helt frem til de i 1991 stengte det siste iskremutsalget.

Etter det har fokuset vært produksjon av IlPrimo iskrem og desserter til catering og grossister. Familiebedriften drives i dag av tredje generasjon. IlPrimo isen har vært bedriftens karakteristiske varemerke siden oppstart, og iskrem i kapsler produseres kun for One-Shot.

La Venezia gikk fra å selge IlPrimo iskrem fra et vindu i et privat hus og fra tre iskremvogner rett etter andre verdenskrig, til å åpne iskremsalonger og selge fra isbiler på 60-tallet. Bedriften utvidet stadig sin virksomhet, helt frem til de i 1991 stengte det siste iskremutsalget.

Etter det har fokuset vært produksjon av IlPrimo iskrem og desserter til catering og grossister. Familiebedriften drives i dag av tredje generasjon. IlPrimo isen har vært bedriftens karakteristiske varemerke siden oppstart, og iskrem i kapsler produseres kun for One-Shot.